همه چیز درباره مدلینگ برای خانم ها
مقدمه
مدل های انسان به افرادی گفته می شود که با داشتن ویژگی و خصوصیات خاص در تیزرهای تبلیغاتی، اجرا، عکاسی و… کار می کنند. این حرفه در ایران چند سالی است که رواج بسیار زیادی پیدا کرده و برخی افراد برای دیده شدن از آن استفاده می کنند. در این مقاله به بررسی اینکه مدلینگ زن چیست می پردازیم پس تا انتها با ما همراه شوید!
فهرست
مدلینگ زن چیست؟
نحوه ی ورود به حرفه مدلینگ برای خانم ها به چه صورت است؟
محدودیت های حرفه مدلینگ برای خانم ها چیست؟
استخدام در آژانس مدلینگ
مدلینگ زن چیست؟
امروزه با گسترش فضای مجازی، افرادی که در آن فضا قرار دارند خود را مدل می نامند. باید بدانید حرفه مدلینگ بسیار وسیع و شامل نکاتی است که فرد آن را ندارد و نمی تواند خود را مدل بنامد. مدلینگ زن هم یکی از بخش های حرفه مدلینگ است که از خانم ها برای مولردی چون نشان دادن مهارت در میکاپ برای آرایشگران، نمایش لباس های طراحی شده توسط خیاطان، ساخت تیزر های تبلیغاتی، مدل روسری و… استفاده می شود.
از مدل ها برای دیده شدن کسب و کار های مختلف استفاده می شود. به عنوان مثال الان که اکثرا در فضای مجازی و از سایت های اینترنتی به فروش می پردازند باید از مدل استفاده کنند. مدل ها لباس، اکسسوری، روسری و… را به طور جذاب تری به نمایش می گذارند تا اینکه فرد بخواهد عکسی ساده از محصول خود منتشر کند. یکی از روش های بازاریابی در دنیای دیجیتالی و مدرن امروزی استفاده از مدل ها است.
نحوه ی ورود به حرفه مدلینگ برای خانم ها به چه صورت است؟
ورود به حرفه مدلینگ برای خانم ها معمولاً به صورت زیر است:
۱٫ تحصیلات
در برخی موارد، داشتن مدرک تحصیلی مرتبط با هنر، مد و طراحی، روانشناسی یا رشته های مرتبط می تواند در ورود به حرفه مدلینگ به خصوص در بخش های خاصی مانند مدلینگ فشن کمک کند. اما در بسیاری از موارد، تحصیلات مورد نیاز نیست و تجربه و استعداد شما در این حوزه مهمتر است. اگر قصد دارید حرفه مدلینگ را به طور کامل آموزش ببینید و به تحصیل بپردازید و همچنین برای گرفتن مدرک باید به دانشگاه های کشور های دیگر مراجعه کنید. کشور هایی که صنعت مدلینگ در آنجا بسیار رونق دارد. چون در دانشگاه های ایران رشته ای با این عنوان وجود ندارد و افراد معمولا با کسب تجربه و مشورت با افراد کاربلد در این حوزه به کار مشغول می شوند.
۲٫ پیدا کردن یک آژانس مدلینگ
برای ورود به حرفه مدلینگ، شما باید با یک آژانس مدلینگ همکاری کنید. این آژانس ها معمولاً به دنبال زنان جوان و با استعداد هستند که قابلیت های مورد نیاز برای مدلینگ را دارند. برای یافتن یک آژانس مدلینگ، می توانید به اینترنت و منابع مرتبط مراجعه کنید و یا از دیگر مدل ها و صنعتگران در این حوزه پیشنهادات دریافت کنید. آژانس های مختلفی در ایران وجود دارند اما کمتر آژانسی را می توانید پیدا کنید که علاوه بر اشراف کامل به حرفه مدلینگ، به جذب و فعالیت افراد در زمینه گویندگی، اجرا، دوبله و… بپردازد. یکی از این آژانس های معتبر و با سابقه، آژانس تبلیغاتی پرتو است. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه مدلینگ، به سایت مراجعه کنید و رزومه خود را ارسال کنید. همچنین در صورت نیاز می توانید به صورت تلفنی با مشاوران این شرکت در زمینه مدلینگ مشورت کنید.
۳٫ ساخت پروفایل
برای ورود به حرفه مدلینگ، شما باید یک پروفایل حرفه ای داشته باشید. این پروفایل شامل عکس های حرفه ای از شما در حالت ها و استایل های مختلف است. همچنین، ممکن است نیاز به ساخت یک رزومه حرفه ای باشد که شامل تجربه ها، قابلیت ها و اطلاعات شما درباره خودتان است. داشتن اطلاعات در رابطه با ژست های عکاسی و استایل در مدلینگ بسیار مهم است. زیرا افراد باید اطلاعاتی در این زمینه داشته باشند تا بتوانند از آن برای تاثیرگذاری کار خود استفاده کنند. وجود عکس با استایل و ژست های مختلف به کارفرما نیز در انتخاب بهتر مدل زن کمک می کند. در نتیجه سعی کنید رزومه ای بسیار کامل و جذاب تهیه کنید.
۴٫ شرکت در آزمون ها و جلسات آژانس
بعد از تماس با یک آژانس مدلینگ، ممکن است بخواهند شما در آزمون ها و جلسات خاصی شرکت کنید تا قابلیت های شما برای مدلینگ ارزیابی شود. در این آزمون ها معمولاً شما باید روی پیاده رو و در حالت های مختلف قدرت عکاسی و عملکرد خود را نشان دهید. در آژانس تبلیغاتی پرتو هنگامی که شما برای کار در حوزه مدلینگ انتخاب می شوید، خود یک سری راهکار و نکات را به شما گوش زد می کنند تا با استفاده از آن ها بتوانید در این زمینه پیشرفت کنید.
۵٫ آموزش و توسعه
بعد از ورود به حرفه مدلینگ، ممکن است بخواهید مهارت ها و قابلیت های خود را در این زمینه بهبود ببخشید. برای این منظور، می توانید در کلاس ها و دوره های آموزشی مدلینگ شرکت کنید یا با صنعتگران و مدل های حرفه ای همکاری کنید تا از تجربیات آن ها بهره برده و مهارت های خود را تقویت کنید.
محدودیت های حرفه مدلینگ برای خانم ها چیست؟
محدودیت های حرفه مدلینگ برای خانم ها ممکن است شامل موارد زیر باشد:
۱٫ سن
در بسیاری از صنایع مدلینگ، سن مدل ها یک عامل مهم است. برخی آژانس ها و شرکت های مدلینگ به دنبال مدل های جوان هستند و برای ورود به حرفه مدلینگ، سن شما باید در محدوده ای خاص باشد. اما در برخی حوزه ها، مانند مدلینگ فشن، سن مدل ها می تواند متنوع تر باشد. البته باید فرد در بازه زمانی مناسبی به این حرفه وارد شود زیرا اگر در سن خیلی پایین مثلا از کودکی در حرفه مدلینگ کار کند، در آینده او ممکن است تاثیرات مثبت و منفی ایجاد شود. مثلا کودک دختر دیگر نمیتواند وقت زیادی را با هم سن و سال های خود بگذراند و باید به کار مشغول شود. یا اینکه همه او را می شناسند و در آینده ممکن است او دوست نداشته باشد که فرد شناخته شده ای باشد. همین امر می تواند آسیب های روحی جدی بع آن وارد کند.
۲٫ قد
در برخی حوزه های مدلینگ، قد مدل ها نقش مهمی ایفا می کند. برخی آژانس ها به دنبال مدل های قد بلند هستند و این می تواند یک محدودیت برای خانم ها با قد کوتاه باشد. البته باید توجه کنید که امروزه تفکری وجود دارد که همه می گویند: تمامی انسان ها با هر قد و هیکلی زیبایی خاص خود را دارند و به نوعی مدل محسوب می شوند. در نتیجه اگر قد شما بلند نیست نگران نباشید که نمی توانید از این حوزه فعالیت کنید.
۳٫ اندازه لباس
در صنعت مدلینگ، اندازه لباس یک عامل مهم است. برخی آژانس ها به دنبال مدل های با اندازه لباس خاص هستند و این می تواند یک محدودیت برای خانم ها با اندازه لباس متفاوت باشد. به عنوان مثال برخی مدل های خانم دوست ندارند مدل لباس های تنگ، کوتاه یا خیلی باز باشند. این مشکل در مدلینگ لباس مجلسی بیشتر اتفاق می افتد که یکی از محدودیت های این حرفه به حساب می آید.
۴٫ ظاهر
در حرفه مدلینگ، ظاهر شما نقش مهمی ایفا می کند. برخی آژانس ها به دنبال مدل های با ظاهر خاص هستند و این می تواند یک محدودیت برای خانم ها با ظاهر متفاوت باشد. به عنوان مثال برخی مدل ها به دنبال خانم هایی با صورت عروسکی و دارای عمل های زیبایی هستند. البته صنعت مدلینگ در دنیا به سمتی کشیده شده که افراد هر چه نچرال و طبیعی تر باشند، بیشتر از آن ها برای مدلینگ استفاده می شود.
۵٫ سلامتی و قابلیت فعالیت
برخی حوزه های مدلینگ نیازمند سلامتی بالا و قابلیت فعالیت بدنی هستند. برخی از شغل های مدلینگ نیازمند استقامت بالا و تحمل فشار است و این می تواند یک محدودیت برای خانمها باشد. یکی از نکاتی که مدل ها به طور کلی باید به آن توجه کنند، داشتن اندامی خوش فرم است. برای این کار لازم است فرد مدل هر روز ورزش کند و از غذاهای سالم برای خود استفاده کند.
به طور کلی، محدودیت های حرفه مدلینگ برای خانم ها ممکن است بسته به نیازهای هر آژانس و حوزه ای که در آن فعالیت می کنید، متفاوت باشد.
استخدام در آژانس مدلینگ
چنانچه تمام شرایط مدلینگ را مطالعه ورده و آن را قبول می کنید، باید از شرکت های معتبر برای کار در این حرفه کمک بگیرید. یکی از آژانس های با سابقه در حرفه مدلینگ، آژانس تبلیغاتی پرتو است. کافی است با مراجعه به سایت، رزومه خود را در قسمت کادر سبز رنگ که مربوط به استخدام است ارسال کنید تا کارشناسان این مجموعه با شما ارتباط برقرار کنند. در صورت قبولی اولی رزومه، برای افراد مختلف مانند تهیه کننده و کارگردانان در این حوزه ارسال می شود و می توانید به فعالیت در این حوزه بپردازید.
سخن آخر
یکی از حرفه های پر طرفدار امروزی مدلینگ است. افراد در سنین و با جنسیت های مختلف علاقه دارند د این حوزه فعالیت کنند. مخصوصا در زمان حال و با وجود فضای مجازی علاقه افراد روز به روز بیشتر می شود. در این مقاله به طور کامل به بررسی اینکه مدلینگ زن چیست و چه نکاتی باید در آن رعایت شود پرداختیم. شما عزیزان می توانید سوالات خود را در رابطه با اینکه مدلینگ زن چیست و چه محدودیت هایی دارد را با ما در میان بگذارید.